Bij REMONDIS BELGIEN draait alles om kwaliteitsvol en milieuvriendelijk inzamelen en verwerken van afval.
Als familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in de afvalverwerking zorgt REMONDIS er voor dat uw afval, na een doorgedreven en milieuvriendelijke sortering, zoveel als mogelijk gerecycleerd wordt tot grondstof, product of energiebron.

U kan bij ons terecht voor het huren van containers in verschillende formaten en voor de meest uiteenlopende toepassingen. Ook het ophalen of ledigen van deze containers kunt u 24/7 aanvragen via onze digitale kanalen.

Of u nu particulier, kmo, bouwbedrijf of overheid bent, REMONDIS BELGIEN biedt voor alle afvalvraagstukken het meest efficiënte en duurzame antwoord, aan de beste prijzen.

Remondis Depoorter
Remondis Stavelot
Remondis Belgium

REMONDIS BELGIEN maakt deel uit van de > REMONDIS GROEP, één van ’s werelds grootste recycling-, service- en waterbedrijven. Met meer dan 30.000 medewerkers en ongeveer 900 vestigingen op 4 continenten bedient de groep meer dan 30 miljoen mensen en vele duizenden bedrijven.

REMONDIS BELGIEN is een dynamisch familiebedrijf dat dankzij haar steeds verder uitbreidende netwerk over heel België de nodige service en expertise kan bieden.

2012

Oprichting REMONDIS BELGIEN met een eerste site in Luxemburg.

2016

Overname Vervoer Depoorter. Naamswijziging naar REMONDIS DEPOORTER.
2 extra sites voor REMONDIS BELGIEN in Luik en Waals-Brabant.

2017

Overname De Vocht. Naamswijziging naar REMONDIS DE VOCHT.

2018

Overname Containers Lateste. Bedrijf fusioneert met REMONDIS DEPOORTER.
Overname WC Déchets 2000. Naamswijziging naar REMONDIS Stavelot.

2021

3 extra sites voor REMONDIS BELGIEN in West-Vlaanderen, Antwerpen en Limburg.